Kino4ua.com
NC-17

Гра в хованки

Рік:
Ор. назва:
Ready or Not
Країна:
США, Канада
Режисер:
Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Тривалість:
01:35:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
У центрі сюжету фільму «Гра в хованки» виявляється молода і приваблива дівчина, яка зовсім недавно вийшла заміж за кохану людину. Разом вони щиро щасливі в шлюбних відносинах. Їм здається, що весь світ може почекати. Але незабаром цієї ідилії належить перерватися.

Головна героїня вирушає до рідні своєї новоспеченого чоловіка. Там вони планують поділитися радісною новиною з родичами. Сама ж молода наречена збирається стати частиною сім'ї. Але вона навіть не уявляє, з чим їй насправді незабаром доведеться зіткнутися.

Коли героїня опиняється поруч з родичами чоловіка, то спочатку все йде добре. Її тепло приймають і показують, що їй тут раді. Однак незабаром дівчина помічає, що родичі чоловіка поводяться аж надто ексцентрично і дивно. А ще вони дуже люто відносяться до давніх традицій свого роду. І одна з таких традицій вимагає, щоб новий член родини взяв участь в смертельній грі.

Захоплюєтеся картинами з незвичайними сюжетами? Тоді фільм «Гра в хованки» може вас здивувати. Бажаємо захоплюючого і цікавого перегляду всім глядачам. ©Kino4ua Гра в хованки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?