Kino4ua.com
R

Глибинне зло

Рік:
Ор. назва:
The Hole in the Ground
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лі Кронін
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Ірландський фільм жахів «Глибинне зло» знайомить нас з молодою дівчиною на ім'я Сара, яка намагається знайти новий будинок для проживання. І незабаром їй вдається виявити відповідний варіант. Взявши з собою Кріса, свого рідного сина, вона вирушає в дорогу. Коли Сара опиняється на місці, то виявляє себе на самій околиці невеликого провінційного містечка. Героїня розуміє, що їй доведеться важко, але заради Кріса вона готова до будь-яких жертв.

Через деякий час Сара знайомиться зі своїми сусідами. Один з них здається їй занадто дивним. Сара починає вважати, що він може приховувати щось страшне. В результаті цих думок кожен день героїня все більше накручує себе. Зустріч із загадковим сусідом приводить її в стані неконтрольованої параної. Сара відмовляється довіряти оточуючим, крім свого сина. В цей же час в гущавині лісу, що примикає до її дому, виявляється зловісна діра. Чи може бути так, що всі ці події пов'язані? Сарі треба це з'ясувати самостійно.

Захоплюєтеся похмурими хоррорами? Тоді ірландський фільм жахів «Глибинне зло» може стати по-справжньому хорошим вибором. Бажаємо цікавого перегляду. ©Kino4ua Глибинне зло 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?