Kino4ua.com
R

Голоси

Рік:
Ор. назва:
The Voices
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Маржан Сатрапі
Тривалість:
01:43:30
Переклад:
Українська мова Burton Jey & ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Голоси власних хатніх тварин постійно чує головний герой. Джеррі молодий хлопець, але проблем у житті йому вже вистачає. Через певні психологічні труднощі він змушений приймати ліки і відвідувати спеціальні терапевтичні заняття. Місто, де він мешкає, геть маленьке, тому всі місцеві одне одного знають. Зберегти тут якусь таємницю доволі важко, але парубку якось вдається не видати свій секрет про уміння спілкуватись з чотирилапими друзями. У нього є пес Боско і кіт Діра. Останній здається доволі милим, та лише Джеррі відомо, як цей пухнастик уміє…принижувати. Він постійно це робить, обзиваючи невдахою. А ще кіт весь час намагається змусити хазяїна зробити якусь дурницю. А коли головний герої вчиняє злочин, Діра нявчить йому, що кілер – непогана професія. І тільки пес намагається привести Джеррі до тями, нагадати йому про людяність. Та після припинення прийому ліків фантазія хлопця починає працювати активніше… ©Kino4ua Голоси 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?