Kino4ua.com
R

Вічна краса

Рік:
Ор. назва:
Eternal Beauty
Країна:
Великобританія
Режисер:
Крейг Робертс
Тривалість:
01:35:52
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Вічна краса – мелодраматична історія про пошуки щастя. У центрі сюжету знаходиться молода жінка Джейн, яка могла би жити значно краще, якби не психологічні проблеми, від яких вона страждає. У героїні бувають марення, їй щось ввижається, з’являються нав’язливі думки, починається параноя, вчуваються якісь голоси… Ще й родичі частенько псують їй настрій, не зовсім розуміючи, що з нею відбувається і як можуть на неї впливати їх слова і дії. Доводиться жінці пройти курс лікування, але після нього вона вирішує більше не приймати ліки, бо під їх впливом вона себе погано почуває. А без них вона ніби оживає. Єдине, що може заважати, так це галюцинації, але їй вже краще бачити величезних павуків чи гризунів, аніж відчувати себе майже овочем. Життя Джейн стає цікавішим, коли вона знайомиться з Майком – музикантом, у якого теж є деякі психологічні проблеми… ©Kino4ua Вічна краса 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?