Kino4ua.com
PG

Маленька міс Дуліттл

Рік:
Ор. назва:
Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer
Країна:
Німеччина
Режисер:
Йоахім Масаннек
Тривалість:
01:44:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ліліан з великими труднощами зберігає таємницю, якою вона боїться поділитися. За незрозумілих причин дівчинка може розмовляти з усіма тваринами. Ліліан постійно користується своїм даром, тому в очах оточуючих вона нерідко виглядає безглуздо і дивно. Коли головна героїня фільму «Маленька міс Дуліттл» веде діалог з представниками фауни, з боку це здається трохи неадекватним. Навіть родичі почали відноситися до дівчинки з підозрою, припускаючи, що у неї є проблеми зі сприйняттям світу. Ліліан хотіла б розповісти правду, але хто їй повірить? Зовсім недавно рудоволоса красуня була змушена переїхати в інше місто. Героїні пощастило: на новому місці вона швидко знайшла друзів, з якими можна бути відвертою і не боятися насмішок. Незабаром Ліліан дізнається про місцевий зоопарк. Зовсім недавно звідти вкрали слоненята, яка не може обходитися без турботи людей. Про викрадення тварини відомо тільки мешканцям зоопарку. Поговоривши з ними, Ліліан дізнається, як допомогти маленькому беззахисному створінню. Здається, це перший випадок, коли незвичайна здатність дівчинки може врятувати чиєсь життя. ©Kino4ua Маленька міс Дуліттл 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?