Kino4ua.com
HD 720p

Дитя темряви

Рік:
Ор. назва:
The Hollow Child
Країна:
Канада
Режисер:
Джереми Люттер
Тривалість:
01:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Студія "AAA-SOUND"
Саманта звичайна дівчинка, що не дуже товариська і любить залишатися одна. Вона все життя перебуває в дитячому будинку і не знає про справжніх батьків. Маленьку вже кілька разів забирали в будинок, але, з незрозумілих причин повертали назад. Самотня сирота здавалося сама не хоче їхати. В черговий раз хороша і забезпечена пара бере цю крихітку на виховання. У них вже є маленька дочка, але, вони вирішили ощасливити обділену дитину. Саманті не сподобалася нове життя, її постійно діставали увагою і нескінченною турботою, а їй хотілося самотності, щоб всі відстали.

Рідна донька подружжя дратувала героїню, вона не витримала, залишила нетямущих Олівію без нагляду і втекла в ліс. Малятко кинулася слідом за нею і загубилася. Старша дівчинка незабаром повернулася, але молодша все не з'являлася. Батьки не переставали її шукати, обстежили хащі. Малятко прийшла здоровою і неушкодженою через три доби, життя відразу увійшло у звичне русло, але, Саманта стала помічати дивності в поведінці Олівії, що загрожують сімейству небезпекою. Навряд чи хтось їй повірить, але, пізніше з'ясовується, що тут і раніше відбувалися нез'ясовні явища. Героїні належить дізнатися страшну таємницю цих загадкових людей. ©Kino4ua Дитя темряви 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?