Kino4ua.com
PG-13

Сомнія

Рік:
Ор. назва:
Before I Wake
Країна:
США
Режисер:
Майк Фленеґан
Тривалість:
01:36:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У цьому надприродному трилері буде розкрито історію про маленького хлопчика, який вже в своєму дитячому віці залишився абсолютно один - у нього немає ні мами, ні батька. Так, це сумно, але є щось більш жахливе - поки хлопчик знаходиться в глибокому сні, всі його кошмарні сновидіння з'являються в нашому в самі світі. І від них нікуди не дітися.
Джессі і Марк - щаслива сімейна пара. Їх життя наповнене веселощами і радістю. Але все це змінюється в одну мить, коли батьки втрачають свою дитину. Їх втрата настільки велика, що проти своєї ж волі починаєш замислюватися про те, що й жити не хочеться. Їх горю просто немає меж. Вони стають підтримкою один для одного, але все одно дуже не вистачає маленького щастя в домі. Ця пара знову хоче відчути себе в ролі батька і матері. Проходить час, і Марк з Джессі приходять до тями. Тепер вони готові почати нове життя. Першорядним їх бажанням стає усиновити дитину. Подружжя вирішують, що у них знову буде син, і вони всиновлюють хлопчика. Однак ніхто з них навіть подумати не міг, що у цієї дитини є надлюдські здібності, які дуже небезпечні для навколишнього світу, а особливо для тих людей, що його оточують. Всі сни малюка матеріалізуються в дійсності, і не має ніякого значення, хороший, казковий це сон, чи все-таки поганий, а може навіть пекельний - все це буде втілено. Поки наш маленький герой міцно і солодко спить, все, що він бачить, з'явиться в реальності. Нових батьків шокує таке відкриття, але вони готові боротися за свою дитину. ©Kino4ua Сомнія 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?