Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Зоопарк

Рік:
Ор. назва:
Zoo
Країна:
Ірландія, Великобританія
Режисер:
Колін МакІвор
Тривалість:
01:37:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Війна безпардонно виривається в людські життя, і змінює їх. Так само вона впливає на всі сфери життя, які в мирний час доставляють людям лише радість і позитивні емоції. Події відбуваються в самий розпал Другої світової війни в Британському місті Белфаст. Місцевий зоопарк опиняється під загрозою знищення, адже жорстокі фашисти збираються його розбомбити. Безславні покидьки збираються знищити житло сотні невинних тварин, які радували відвідувачів в довоєнні часи. Героя фільму звуть Том, і він разом зі своїми друзями наважується на дуже сміливий крок. Підлітки рятують зі зруйнованого авіаударами зоопарку слоненя. Тепер трьох героїв і врятовану тварину очікують дивовижні пригоди. Адже зустріти на просторах Сполученого королівства трьох хлопців і слона, не таке вже й часте, і насправді унікальне видовище. Підлітки повинні знайти для бідної тварини новий будинок, але це не так просто. ©Kino4ua Зоопарк 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?