Kino4ua.com
DVDRip
PG

Лессі

Рік:
Ор. назва:
Lassie
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Старрідж
Актори:
Тривалість:
01:35:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Всі ми чули дивовижні історії, коли віддана домашня тварина, яка якимось чином була відлучена від будинку, поверталася, не дивлячись на відстань та інші труднощі, що виникають на його шляху. Саме подібна історія сталася з головною героїнею дивовижної сімейної мелодрами «Лессі» онлайн. Собака породи коллі Лессі, все своє свідоме життя провів у люблячій її сім'ї. Особливі стосунки у неї склалися з маленьким хлопчиком на ім'я Джо, який сам, будучи зовсім крихтою, виховав розумну та вірну тварину. Його улюблениця щодня зустрічала хлопця біля воріт школи одразу після занять, і вони весело бігли додому, задоволені тим, що вони є одна в одної. Одного разу, вийшовши після уроків, хлопчик не знайшов свого собаку, виявилося, що його батькам довелося продати тварину, бо шахту, в якій працював її батько, закрили через відсутність у ній вугілля, а це було єдине місце заробітку для всієї родини. . Тоді батько Джо Сем зважився на зрадливий, але рятівний для його рідних крок - він продав красиву і дорогу тварину місцевому лорду Редлінгу, який вже давно хотів отримати в свою колекцію Лессі. Жодні клітини та вольєри не могли стримати собаку. Щодня рівно в той час, коли закінчувалися уроки, вона знову чекала біля воріт свого господаря. Так тривало доти, поки лорд та його онука не переїхали з Йоршира до Шотландії і разом із собою відвезли Лессі. Внучка лорда дуже шкодувала собаку і бачила, що вона не щаслива на новому місці, тому при першому ж зручному випадку, що підвернувся, допомогла їй втекти. Тепер Лессі готова на все, аби повернуться додому і відчути теплу лагідну долоню Джо у себе на мордочці, вона, як ніхто відчуває, як же зараз погано і сумно без неї її люблячому маленькому господарю. ©Kino4ua Лессі 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?