Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Безславні виродки

Рік:
Ор. назва:
Inglourious Basterds
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Квентін Тарантіно
Тривалість:
2:32:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
«Безславні ублюдки» — комедійний бойовик Квентіна Тарантіно, який номінований на «Оскар» цілих сім разів і отримав заповітну статуетку завдяки Крістофу Вальцю, який удостоївся нагороди за найкращу чоловічу роль другого плану. Крістофу Вальцу, до речі, завжди пророкували грати виключно гітлерівських офіцерів. Більшість життя він знімався в низькобюджетних стрічках німецького виробництва. Однак Тарантіно випадково помітив його на кінопробах, і тепер австрієць Вальц — один із найзатребуваніших акторів Голлівуду. Його персонаж - антагоніст героя Бреда Пітта - американського військового, який очолив у Європі банду холоднокровних убивць для боротьби з фашизмом. «Безславні виродки» — пародія на фільми про війну, чорна комедія про Другу світову та війська СС. Події фільму поміщені у простір альтернативної історії та не претендують на відображення історичних реалій. Сім'ю Шошанни Дрейфус із задоволенням вбиває німецький офіцер Ганс Ланда – гроза євреїв. Американець Апач разом із командою своїх безславних ублюдків вирушає до Європи, щоб протистояти звірствам фашизму їхніми методами. ©Kino4ua Безславні виродки 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?