Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Табу

Рік:
Ор. назва:
Tabu / Tabou
Країна:
Португалія, Німеччина, Бразилія, Франція, Іспанія
Режисер:
Мігел Гоміш
Тривалість:
01:58:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Субтитри
Героїня цієї драми - літня ексцентрична дама, її звуть Аврора, вона живе в Португалії в компанії зі своєю економкою. По сусідству з Авророю проживає Пілар, ця жінка поставила собі за мету допомогу людям. Але її самопожертва рідко приносить довгоочікувану подяку. Одного разу, коли Аврора тривалий час уже лежала в ліжку і, здається, зібралася в інший світ, вона часто повторювала ім'я одного й того ж чоловіка, хотіла його бачити. Служниця записала ім'я цього чоловіка і попросила Пілар терміново розшукати його, щоб сеньйора Аврора перед смертю змогла його побачити. Аврора не змогла дочекатися свого Джанлука. У Аврори був роман із красенем Джанлука Вентура. Заміжня жінка і вільний чоловік впивалися пристрастю біля підніжжя гори Табу. Багато разів вони намагалися розлучитися і зупинити цей нескінченний потік брехні, але їм це не вдавалося. Пристрасть знову і знову охоплювала їх і повертала в обійми одне одного. Пілар знайшла Джанлуку в будинку для літніх людей, і сивочолий дідусь розповів історію своєї молодості, і з задоволенням занурився у спогади про дні, проведені з Авророю. ©Kino4ua Табу 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?