Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Син Рембо

Рік:
Ор. назва:
Son of Rambow
Країна:
США
Режисер:
Ґарт Дженінґс
Тривалість:
01:35:33
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Вілл - маленький хлопчик, сім'я якого належить до релігійної секти. Членам секти заборонено дивитися телевізійні програми та фільми, тому під час перегляду документальних фільмів на уроках він виходить у коридор. Одного разу він зустрічає місцевого гусака - Лі Картера, якого вчитель вигнав з офісу за погану поведінку. Хлопчики краще пізнають один одного, і в результаті Лі залучає Вілла для свого фільму, аматорського відео, яке Лі знімає на камеру свого старшого брата. Вілл повинен виконувати всі трюки у фільмі, і після того, як він зламався і подивився фільм "Рембо: Перша кров", він вирішив добре виконати свою роль. Зараз вони з Лі найкращі друзі, але за жодних обставин не можна говорити про це з родиною Вілла. Усе змінюється, коли в школі з'являються французькі студенти за обміном, і один із них, Дідьє Револь, який швидко набрав популярність, також виявляє бажання брати участь в аматорських фільмах. ©Kino4ua Син Рембо 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?