Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Двоє батьків: Справедливість для невинних

Рік:
Ор. назва:
Two Fathers: Justice for the Innocent
Країна:
США
Режисер:
Пол Красни
Тривалість:
01:34:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал
Головні герої належать до різних соціальних кіл і між ними, на перший погляд, немає нічого спільного. Стек - звичайний сталевар, який має круту вдачу. У Трента Бредлі не бракує грошей. Він відмінно розбирається у фінансових питаннях. Але одного разу доля пов'язує їх у той самий момент, коли обидва батьки втрачають своїх дітей, яких вбиває відомий торговець наркотиками. Героям вдається домогтися справедливості і відправити Тайсона до в'язниці. Однак через вісім років злочинець здійснює втечу і знову опинитися на волі. Стек і Трент об'єднуються, щоб знайти наркодилера і відновити справедливість. ©Kino4ua Двоє батьків: Справедливість для невинних 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?