Kino4ua.com
HD 720p
R

П’ять днів до півночі / 5 днів до опівночі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
5ive Days to Midnight
Країна:
Канада, США
Режисер:
Майкл В. Уоткінс
Тривалість:
1 серія: 00:42:15 (цілком серій: 5)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Джей Ті Ноймаєр, є відомим професором фізики. Одного разу він знаходить непоказну валізу, в якій виявляє матеріали з розслідування одного кривавого вбивства. Самі матеріали не приховують у собі жодних загадок убивства, все як завжди: фотографії, куля, список підозрюваних, вирізки з газет про злочин. Вся заковика в тому, що сам злочин має статися за п'ять днів, а потерпілим буде сам Ноймаєр. Він сприймає все як злий жарт і не звертає на це увагу. Через кілька днів події починають повністю збігатися з тими, що були описані у вирізці з газети. Можна тільки уявити здивування Джей Ті. Він розуміє, що це не розіграш. У професора залишається кілька днів на те, щоб розкрити власне вбивство, і тим самим змінити майбутнє... ©Kino4ua П’ять днів до півночі / 5 днів до опівночі (1 Сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?