Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вбивці квіткової повні

Рік:
Ор. назва:
Killers of the Flower Moon
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
03:28:09
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Успішне продовження колоніальної політики в Америці триває, але створюються закони, покликані забезпечити певний захист для корінного населення. Важливим етапом утвердження прав виявляється заборона на проведення угод з продажу територій, де були виявлені цінні природні ресурси. Подібні ділянки відтепер стали передаватися виключно за правом успадкування. Влада намагалася вберегти мешканців місцевості від залякування, утисків і погроз, які надходять від білих з метою перехоплення наділів. Вільям Гейл проживає поруч із резервацією і відкрито підтримує ідею рівності, змушує громадськість прислухатися до думки вчорашніх ворогів. Ернест Беркхарт, який надивився як польовий кухар на жорстокість військових дій, приїжджає з Європи до дядька. Оклахома здається йому чудовим місцем, щоб забутися, віддатися миролюбним заняттям подалі від чвар і протиріч. Хлопець щиро радіє захопленню індіанців, коли вони виявляють пристойні запаси нафти в регіоні. Тоді ж він починає захоплюватися красою чарівної, спокійної Моллі Кайл. Племінник просить авторитетного родича про можливість одружитися з обраницею і миттєво отримує схвалення. Але справжні наміри землевласника далекі від благородства. ©Kino4ua Вбивці квіткової повні 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?