Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь

Рік:
Ор. назва:
MASH
Країна:
США
Режисер:
Роберт Олтмен
Тривалість:
01:55:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Іноді людина занурюється у вир відчаю, в якому для нього єдиною втіхою стає алкоголь. Він дозволяє душі заспокоїтися та забути переживання, але головні герої кінострічки «Військово-польовий госпіталь МЕШ» вирішують вчинити по-іншому.
Діючі персонажі цієї картини постійно жартують і знущаються один з одного, без гумору не минає жоден день! Завдяки цьому лікарі, які щодня рятують життя і втрачають пацієнтів, можуть відчути себе живими. Людська натура тоді може вважатися сильною, коли ніякі негаразди та страхи не можуть похитнути міцний розум. Дуже просто втратити себе в цьому жаху, але лікарі госпіталю не сумують, адже вони роблять важливу роботу - рятують життя і дарують надію на майбутнє. ©Kino4ua Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?