Kino4ua.com

Місце під соснами

Рік:
Ор. назва:
The Place Beyond the Pines
Країна:
США
Режисер:
Дерек Сіенфренс
Тривалість:
02:20
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кримінальної драми «Місце під соснами» молодий професійний гонщик із злочинним минулим. Люк живе одним днем, ризикуючи життям, він виконує небезпечні трюки і заробляє на цьому гроші. Так тривало до тих пір, поки він не дізнався про існування свого сина, матір'ю якого є його колишня подружка Роміна. Тепер Люк відчуває зобов'язання перед близькими людьми і збирається забезпечити їм гідне проживання.

Люк починає грабувати банки і швидко тікати з місця злочину на мотоциклі. Після кількох вдалих пограбувань, Люка починають вважати невловимим злочинцем, але на його шляху з'являється молодий курсант Ейвері, який готовий піти на все заради власної кар'єри. ©Kino4ua Місце під соснами 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?