Kino4ua.com
DVDRip
PG-13

Джек-блискавка

Рік:
Ор. назва:
Lightning Jack
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Саймон Вінсер
Тривалість:
01:37:17
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя коротке і прожити його потрібно яскраво і насичено, але для цього необхідно мати трохи грошенят у кишені, тому австралієць Джек Кейн починає грабувати банки на Дикому Заході. Бандит стає найшвидшим стрільцем, за що отримує кличку Джек – блискавка. Однак зір давно підбиває Джека, а його спроби пограбувань все більше схожі на ситуації з анекдотів. Вкотре Джек – блискавка намагається обчистити банк одного містечка, але знову безуспішно. Намагаючись уникнути арешту, він бере в заручники німого темношкірого хлопця Бена Дойла, який зайшов до банку, щоб зняти трохи грошей з рахунку. Простий продавець торгової лавки завжди мріяв про пригоди і тепер у нього є шанс потрапити в захоплюючу палітурку. Однак німий Бен виявляється вкрай неквапливим, а його вміння справлятися зі зброєю залишає бажати кращого. Щоправда, незважаючи ні на що, дивна парочка все ж таки намагається прославити свої імена на Дикому Заході, що призводить героїв до низки комічних ситуацій. ©Kino4ua Джек-блискавка 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?