Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дівчина в масці (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Maseuleugeol
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Ён-хун
Тривалість:
00:46:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Кім Мо Мі з дитинства мріяла про сцену і славу, але її більш ніж посередня зовнішність змушує талановиту дівчину залишити мрії в минулому і влаштуватися працювати в офіс, де вона стає звичайною сірою мишкою. Однак, коли Мо Мі повертається додому вечорами, вона перевтілюється в неординарну, яскраву, сексуальну «дівчину в масці» і виступає перед глядачами онлайн. Мо Мі, як і всі, прагне любові, проте офісне захоплення розбиває їй серце, і тоді вона призначає зустріч в реалі. І єдиний раз, коли вона вирішується на зустріч зі своїм шанувальником без маски, обертається кошмаром і вбивством. Тепер за Мо Мі починає полювання мати що зійшла з розуму від горя. ©Kino4ua Дівчина в масці (1 сезон) 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?