Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Крамниця для вбивць (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
A Shop for Killers
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Лі Гвон, Но Гю-еп
Актори:
Тривалість:
00:50:43
Переклад:
Українська мова багатоголосий закадровий | BambooUA
У центрі гостросюжетної дорами "Крамниця для вбивць" знаходиться порядний і тихий власник магазину Чжин Ман, склад якого знаходився поруч з будинком. Його племінниця - Чон Чжі Ан ніколи не вникала, чим насправді займається її турботливий дядько. Спочатку дівчинка була занадто мала і пригнічена горем після загибелі своїх батьків. Від неї довго приховували той факт, що її батько спочатку вбив її матір, а після і сам наклав на себе руки. Тоді родич взяв опіку над дівчинкою і більше вони про це не згадували. Так пройшли роки Чон Чжіан подорослішала і поступила в коледж потім залишила будинок дядька і перебралася в студентський гуртожиток.

Але одного разу їй приносять страшну звістку, що її дядько наклав на себе руки і залишив їй у спадок свій магазин. Дядько завжди був загадковою і спокійною фігурою, проте далекою від тенденції до самогубства і люблячий життя, що робить подію ще більш шокуючою. Коли Чжі Ан потрапила в будинок свого дядька, вона натрапила на оформлене замовлення, що викликало у неї підозри. Обстеживши склад і вивчивши сторінку замовлень крамниці разом зі своїм другом Чон Міном, дівчина виявляє на складі незвичайні і підозрілі предмети, і розуміє, що покупці, які приходили за товарами, явно ховають свої справжні наміри. При цьому Чон Чжіан абсолютно не вірить у факт смерті свого дядька в результаті самогубства.

Племінниця, яка виросла на очах турботливого дядька, знала його краще, ніж хтось інший, і вирішує у всьому розібратися сама. Але, вплутавшись в цю справу, Чон Чжіан стикається з професійними вбивцями, які її переслідують. Замкнена в чотирьох стінах, вона буде змушена згадати старі тренування з дядьком, щоб спробувати вижити. Чжи Ан доведеться швидко працювати, щоб розкрити приховане минуле свого дядька і зрозуміти, чому так багато людей відчайдушно намагаються отримати доступ до будинку та величезного арсеналу, захованого всередині. Чи зможе вона вижити після того, як дізнається всі секрети магазину і розгадає справжню особистість свого родича? ©Kino4ua Крамниця для вбивць (1 сезон) 2024 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?