Kino4ua.com
480p
R

CSI: Місце злочину: Нью-Йорк (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 сезон)

Рік:
Ор. назва:
CSI: NY
Країна:
США, Канада
Режисер:
Роб Бейлі, Алекс Закржевський, Крістін Мур
Тривалість:
00:43:19
Переклад:
Українська мова НТН | Двохголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
На чолі команди стоїть конкретна людина, ім'я якого Мек Мак Тейлор. Чоловік завжди серйозно ставиться до поставлених перед ним завдань. Детектив намагається швидше розкривати справи, тим самим не даючи злочинним особам здійснювати нові злочини. Головний герой кінокартини дотримується тієї думки, що все в світі взаємопов'язане. Також справи йдуть і з злочинами. Досить відшукати хоча б найменшу зачіпку, щоб в подальшому вийти на вбивцю. З детективом працює його напарниця на ім'я Стелла Бонасейра. Ця жінка завжди любила те, чим вона сьогодні займається. Вона відповідально ставиться до справ, доводить їх до логічного завершення. Над злочинами разом зі Стелою і Меком працюють і інші професіонали. Вони намагаються відновити порядок в Нью-Йорку, позбавити цей місто від бандитів і вбивць. ©Kino4ua CSI: Місце злочину: Нью-Йорк (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
9 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    Наталія
    29 березня 2023 19:02
    + +1 -

    Вітаю. Дуже подобається цей телесеріал. Дивлюся його не перший рік і з кожним разом в захваті від нього. Актори також дуже гарні 🔥 Телесеріал на Українській мові, що не може мене не радувати 🔥🔥🔥 Дякую 🙂 

  2. Гість Юлія
    Гість Юлія
    23 листопада 2020 17:40
    + 0 -
    куда пропал плеер с украинской озвучкой??
    1. Kino4ua
      23 листопада 2020 17:43
      + +2 -
      Вибачте технічні роботи
  3. Вова
    Вова
    22 серпня 2020 13:59
    + +4 -
    Серіал просто супер!!!!!!!!!!!!