Kino4ua.com
480p
R

CSІ: Лас-Вегас / CSI: Місце злочину (1 - 15 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
CSI: Crime Scene Investigation
Країна:
США, Канада
Режисер:
Кеннет Фінк, Річард Дж. Льюіс, Алек Смайт
Тривалість:
00:43:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН, ТРК УКРАЇНА
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Лас-Вегас - це не просто місто, це потаємна мрія для багатьох приїжджих людей, які хочуть опинитися в ігрових залах і різних казино. І серед гостей міста прибувають не тільки законослухняні люди. Де товпиться багато народу, обожнюють провертати свої брудні справи різного рівня шахраї. Вони впевнені, що за їх афери вони не будуть нести відповідальності. Але не всі так вважають, наприклад, співробітники поліції C.S.I. Вони фахівці вищого рівня і ніхто не зможе виграти в сутичці з законом, якщо на чолі команди знаходиться капітан Гриссом. Цей серіал сподобається кожному глядачеві! ©Kino4ua CSІ: Лас-Вегас / CSI: Місце злочину (1 - 15 Сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
9 сезон
10 сезон
11 сезон
12 сезон
13 сезон
14 сезон
15 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?