Kino4ua.com
FullHD 1080p

CSI: Безсмертя (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
CSI: Immortality
Країна:
США
Режисер:
Луїс Шоу Міліто
Тривалість:
01:27:31
Переклад:
Українська мова НТН | багатоголосий закадровий
Лас-Вегас - знамените американське місто, в якому мріють побувати багато жителів світу. Вся справа в тому, що саме там знаходяться всі найдорожчі і цікаві розваги світу. Багаті люди можуть дозволити собі дуже багато в цьому місці. Казино, дорогі ресторани, вечірки - лише мала частина задоволень, яку надає своїм відвідувачам Лас-Вегас. Однак далеко не всі люди, які приїжджають сюди, в кінцевому рахунку виявляються добропорядними і безкорисливими людьми. Є й ті, хто переслідують лише свої власні цілі і мріють збагатитися за рахунок інших ...

Серед усього численного населення повно шахраїв, злодіїв і аферистів. Деякі з них роблять дрібні злочини, в той час як інші провертають операції в особливо великих розмірах. Зловмисники впевнені в тому, що їх діяльність залишиться безкарною. Але як би не так. У сутичку зі злочинністю набуває особливий відділ, який славиться своїми висококваліфікованими співробітниками, здатними розкрити практично будь-яку, навіть саму складну справу. ©Kino4ua CSI: Безсмертя (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?