Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дім з прислугою / Прислуга (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Servant
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
М. Найт Ш'ямалан, Ліза Брюльманн
Тривалість:
00:30:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця моторошна історія розповідає про незвичайну ситуацію, що склалася в родині шанованих молодих людей. Шон був відомим ресторанним консультантом, Дороті - обожнювана усіма, телевізійним репортером місцевого телебачення. Подружжя не знаходили собі місця від щастя, коли народився міцний і здоровий немовля. Всі сили і увагу було присвячено турботі про дитину. Але сталося так, що в їх будинок прийшла страшна трагедія з втратою їх однорічного сина.

Щоб якось впоратися з великою бідою жінка приймає незвичайне рішення, яке в якійсь мірі допомагає підтримувати їх шлюб, що дав велику тріщину. Сімейна пара тримає в будинку ляльку - дуже схожу на їх малюка і назвали її тим же ім'ям. Дороті всю себе присвячує догляду за "дитиною", все одно як за живим. Вона почала оживати і навіть найняла собі в допомогу няню. Поява в будинку замкнутої незнайомки для наших героїв обертається справжньою катастрофою. Цікаво, що ж чекає подружню пару в подальшому і які доведеться долати труднощі? ©Kino4ua Дім з прислугою / Прислуга (1, 2, 3, 4 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?