Kino4ua.com
480p
R

Корольок пташка співоча

Рік:
Ор. назва:
Calikusu
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Осман Седен
Тривалість:
00:50:35 / 00:50:40 / 00:45:28 / 00:46:24 / 00:40:07 / 00:47:25 / 00:45:12
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Фільм про справжнє кохання, яке пройшло через безліч перешкод, було випробувано розлукою і часом, яке змушує швидше битися серця мільйонів глядачів протягом 100 років. Нову екранізацію відомого роману Решата Нурі Гюнтекін Корольок - пташка співоча (Çalikusu) пропонують подивитися режисери Чаган Ирмак і Доган Юміт Караджа.
Головна героїня - дівчина Феріде. У віці шести років на неї обрушилося страшна звістка - померла мати, а незабаром, батько. Вихованням сироти зайнялася рідна тітонька Бесім. Феріде були чужі світські манери, ця пустунка кидалася камінням, не поступалася хлопчакам у стрільбі з рогатки, за лічені хвилини піднімалася на дерева, за що її прозвали Чаликушу - пташка-корольок. Подорослішавши, дівчина почала відчувати почуття до свого кузена Кямрана. Через деякий час, з'ясувалося - юнак також небайдужий до Феріде. Призначено дату одруження.
Чи може що-небудь порушити цю ідилію? За день до весілля від таємничої незнайомки Чаликушу дізнається, що у її нареченого є інша, підтвердженням став лист, написаний Кямраном. З розбитим серцем дівчина вирішує негайно покинути будинок тітоньки, щоб більше туди не повертатися.
Отримавши гідну освіту, Феріде влаштовується працювати в школу в найвіддаленішому куточку Туреччини. Чи закінчаться на цьому всі нещастя дівчини? ©Kino4ua Корольок пташка співоча 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Валерия
    Валерия
    6 липня 2020 00:20
    + 0 -
    А почему только трейлер?
    1. Kino4ua
      6 липня 2020 00:22
      + 0 -
      Ще немає у базі, незабаром з'явиться.