Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хоробрі душі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Brave Ones
Країна:
ПАР
Режисер:
Акін Омотосо, Роббі Торп, Порша Ґумеде, Стівен Піллемер
Тривалість:
1 серія: ~ 45 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Цей серіал, що складається з шести епізодів, є захоплюючою історією про містику в сучасному світі, він показує нам паралельні світи, в яких є сучасна Південна Африка і світи міфічних африканських богів і божественних істот. Дія сюжету цієї драми розгортається у місті Іланга. Тут корумпований підприємець Лутандо (Тоні Кгороге) тероризує бідні верстви населення, намагаючись змусити їх залишити свої будинки, на місці яких він планує збудувати розкішне нове казино, яке відвідуватимуть багатії, приносячи йому величезний прибуток. У цьому безладді місцеві жителі сподіваються лише на містичне Древо Життя, яке, як вони впевнені, підтримує їх усіх.

Головна героїня фільму – звичайна сільська дівчина Нцикі (Станділе Нкосі), яка мріє про краще життя, ніж те, яким вона живе. Нещодавно Нцикі пережила трагедію – її рідна сестра раптово померла. Спустошена та внутрішньо зламана, вона ще не знає, що доля підготувала їй безліч несподіваних сюрпризів. Насправді Нцикі – всемогутня богиня, яка перетворилася на молоду дівчину. Коли головна героїня дізнається про свою справжню особистість, вона вирішує використовувати свої божественні сили якнайкраще, щоб захистити свою сім'ю, а також місцевих жителів від ворогів, які є наймогутнішими в їхньому співтоваристві.

Все ще більше ускладнюється, коли Нцикі знайомиться з мамою Аянде (Номаланга Нкосі), і між ними виникає конфлікт, коли вони намагаються досягти своїх цілей. Нцики як містична істота з особливими здібностями розуміє, що майбутнє її міста, життя її сім'ї та містичне Древо Життя залежить від неї. ©Kino4ua Хоробрі душі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?