Kino4ua.com
480p
R

Благословенна дівчина (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ling Long
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Ши Лей
Тривалість:
1 серія: 45 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Події дорами розгортаються на віддаленому континенті під назвою Сучуань. Тут сталася жахлива катастрофа, яка змінила світ назавжди. Колись був час, коли над цими землями панували великі боги. Вони дарували людям щастя, однак після падіння цих могутніх істот регіон занурився в хаос. Місцеві жителі змушені щодня боротися за виживання. Про нормальне існування на цих територіях не йдеться. Сюжет концентрує увагу на персонажі на ім'я Юань. Він зумів зійти на трон в найскладніший для регіону час. Головний персонаж поставив перед собою непросту задачу - повернути гармонію в ці землі. Її тут не спостерігалося з моменту владарювання богів. Повернути божественних істот на Олімп - це те, чим планує зайнятися молодик. Він відправляється у велику подорож по материку з метою знайти відповіді на хвилюючі питання щодо трагедії далекого минулого. На своєму шляху чоловік зустрічає загадкову юну особу. Вона - унікальна дівчина, яка відрізняється видатними здібностями, що віддалено нагадують ті, що були у божеств. Дівчина проживає у віддаленому селі разом зі своїм батьком. На прохання Юаня Чи Синь покинув село разом з дочкою. Головні дійові особи вирушили у велику подорож по світу в надії повернути рідним просторам гармонію. ©Kino4ua Благословенна дівчина (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?