Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Таємне бажання (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dark Desire
Країна:
Мексика
Режисер:
Кенія Маркес, Педро Пабло Ібарра
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm
Сюжет концентрує увагу на успішному юриста, який також викладає в університеті. Головний персонаж на вихідних відвідує свого приятеля, щоб допомогти тому підготуватися до розлучення і перенести тяготи цього процесу. Алма на своєму шляху стикається з Даріо Геррою. Йому двадцять три роки. Між персонажами виникає взаємна симпатія, стримати яку не так просто. Алма розуміє, що цей крок щодо зближення з новим знайомим стане для неї фатальним. Повертаючись додому після подібної зустрічі, жінка сподівається ніколи не згадувати більше про свою інтригу. Однак її життя перетворюється на справжнє пекло. Вона навіть не уявляла, до чого може привести таке коротке захоплення. Сімейні справи, коханий чоловік і дитина цікавлять тепер в меншій мірі, ніж запальна пристрасть з новим знайомим. Поступово прихильність і бажання переростають в справжню одержимість. Однак на ній виявляється пов'язана не тільки Алма, але і всі її знайомі і близькі. Ситуація загострюється, стаючи особливо небезпечною. ©Kino4ua Таємне бажання (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?