Kino4ua.com
CCNC-17

Голий режисер (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Zenra kantoku / The Naked Director
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масахару Таке
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Сюжет бере свій початок у вісімдесяті роки минулого сторіччя. У центрі уваги історії виявляється успішний співробітник торгової фірми. Ця людина більшу частину свого часу проводить на роботі, проте їй одного разу довелося повернутися додому трохи раніше, ніж звичайно. Він застає в ліжку свою дружину з коханцем, що стає причиною розлучення. Персонаж вирушає до бару, де напивається з горя. Тут же він знайомиться з продавцем секс-аудіозаписів, який приводить чоловіка до думки, що інтимні товари - чудова річ для підняття величезного стану. Чоловік починає працювати у новому напрямку. Його цікавлять еротичні журнали. Подібне захоплення стає поворотним моментом у житті головного персонажа, який круто змінює рід діяльності, переключається на секс-індустрію та досягає неймовірних успіхів. У майбутньому він стане одним із найбільш затребуваних порно-режисерів світу. Його звуть Тору Муранісі. ©Kino4ua Голий режисер (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?