Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Новий смак вишні (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Brand New Cherry Flavor
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ганджа Монтейро, Джейк Шрайер, Метт Собель
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Події серіалу розгортаються у дев'яності роки минулого століття. У центрі уваги сюжету опиняється Лайза Нова. Ця дама – режисер, яка вирушила до Голлівуду. Має великі плани на найближчий час. Персонаж збирається зняти новий фільм, проте ситуація не привертає до цього. Головна героїня стає жертвою своєї ж довірливості, а місцеві жителі їй "теплий" прийом, залишаючи майже без шансів на нормальне виживання. Її мрії руйнуються, і героїня потрапляє у світ, наповнений кіперами, зомбі, татуюваннями та прокляттями. Їй належить знайти вихід із цього жаху самостійно. ©Kino4ua Новий смак вишні (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?