Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

З нуля / Смак до життя (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
From Scratch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Денні Гордон,Зінґа Стюарт
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 8/8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У центрі сюжету мелодраматичного серіалу «З нуля / Смак до життя» опиниться молода темношкіра американка Емі Вілер, яка під час навчання в Італії закохалася у привабливого сицилійського шеф-кухаря Ліно. Дівчину з Техасу привела до Італії потяг до мистецтва і тут в історичних місцях вона насолоджується архітектурою та ландшафтом, скульптурами та картинами великих майстрів. На тлі прекрасних видів та найсмачніших страв від особистого шеф-кухаря їхні почуття розквітають, а голова паморочиться від щастя. Вони гуляють стародавніми вуличками, де колись Данте зустрів свою Беатріче і розмовляють про все.

У пари розвивається бурхливий роман, унаслідок чого головна героїня перевозить свого коханого до США. Там за океаном на них чекає дуже прохолодний прийом сім'ї Емі. Делікатна критика говорить багато про що, а сам Ліно почувається не на місці, бізнес не ладиться, сім'я нареченої його не сприймає серйозно.

Радість від народження малюка та занепокоєння про лікування Ліно стають двома головними подіями у справжньому житті, які, як і мрії закінчуються добре. Тривоги, хвилювання та найстрашніші прогнози залишаються позаду. Їхні сім'ї надають усіляку підтримку молодим батькам і докладають усіх зусиль, щоб забезпечити чоловікові маленької родини найкраще лікування. Подолаючи численні складнощі, сумніви та культурні відмінності, дві родини об'єднуються в одну і доводять, що для справжнього кохання жодні перешкоди не завадять. Є щасливе майбутнє, яке вони будують разом та назавжди. ©Kino4ua З нуля / Смак до життя (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?