Kino4ua.com
R

Дощовий день в Нью-Йорку

Рік:
Ор. назва:
A Rainy Day in New York
Країна:
США
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Комедійна драма знайомить глядачів з парочкою закоханих. Ешлі і Гетсбі абсолютно різні. Він - родом з багатого сімейства, якому належить кілька історичних будівель в одному з найдорожчих районів Нью-Йорка. Вона - проста дівчина з Арізони, батьки якої звичайні роботяги, насилу накопичили гроші для навчання дочки в університеті. Познайомилися головні герої драми «Дощовий день в Нью-Йорку» ще на першому курсі і з тих пір вони нерозлучні, незважаючи на те, що виходять з абсолютно різних світів. На початку оповідання парочка приймає рішення відправитися в свою першу спільну поїздку в Нью-Йорк. Ешлі повинна взяти там годинне інтерв'ю у відомого актора, а Гетсбі планує познайомити кохану зі своїми батьками. Вихідні обіцяють бути цікавими, але хлопці і уявити собі не можуть, скільки божевільних пригод їм доведеться пережити. Складнощі починаються, коли інтерв'ю Ешлі затягується - кумир пропонує дати їй ексклюзивний матеріал, тому вона погоджується супроводити його на закриту прем'єру нового фільму. Відчуваючи себе обдуреним, Гетсбі приймається гуляти по місту і зустрічає давнього друга-режисера, який пропонує йому зіграти у власному фільмі досить пікантну сцену ... ©Kino4ua Дощовий день в Нью-Йорку 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?