Kino4ua.com
NC-17

Новий порядок

Рік:
Ор. назва:
Nuevo orden / New Order
Країна:
Мексика, Франція
Режисер:
Мішель Франко
Тривалість:
01:25:54
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
У Мексиці назріває соціальна та політична криза. Розрив між різними класами населення стає відчутно помітним. Через це на вулиці міст Мексики виходять протестувальники. Одні хочуть змінити порядок, інші бунтівники — це озброєні бандити, які бажають силою придбати собі те багатство, яке накопичили заможні мексиканці. Бідолашні верстви суспільства намагаються скинути ненависний режим. Але це дозволяє головнокомандувачам мексиканської армії запровадити по всій країні військову диктатуру. Збройні сили набувають необмежених повноважень, солдати викрадають мешканців з метою вивідати інформацію або навести страх на всіх інших.

Багатим жителям у цій ситуації не краще. Їх також витягають із будинків, щоб отримати викуп. Солдати використовують будь-які засоби, щоб досягти результату. У хід ідуть жорстокі тортури, згвалтування і навіть показові розстріли. Але серед всього цього страху є й острівці спокою. Маріанна дочка багатого та впливового політика. Вона готується вийти заміж. Разом із безліччю гостей у будинку дівчина чекає на прихід судді, яка має оформити шлюб. Але бандити на вулицях палаючого Мехіко все ж таки добираються і до цього мирного будинку. ©Kino4ua Новий порядок 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?