Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Молодий Морс (1 - 5, 9 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Endeavour
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Колм Маккарті, Джеффрі Сакс, Енді Вілсон
Тривалість:
1 серія: 90хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 34 & Донбас & TV5, Sunnysiders
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Англію по праву можна назвати батьківщиною детектива. Незважаючи на зовнішню холоднокровність, тут вміють красиво і дуже інтелігентно розкривати злочини. Ось вам свіжий приклад - серіал "Молодий Морс" або ж «Індевор / Прагнення».

Головним героєм історії є Індевор Морс. Це дуже честолюбний і дуже талановитий детектив. З самого дитинства його захопленням була криміналістика. Недарма ж природа нагородила його точним логічним мисленням. Та й ім'я йому батьки дали особливе - Індевор, що в перекладі означає «прагнення». Непоганий привід познайомитися?

Закінчивши блискуче школу, а потім і дуже престижний університет, Індевор надходить на службу в карний розшук. Почавши працювати звичайним інспектором, Морс досить швидко заслужив славу талановитого поліцейського. Йому стали довіряти найважчі і таємничі злочини.

Одного разу в невеликому містечку Оксфорд при таємничих обставинах зникає молода дівчина. Чи зможе Індевор знайти її? .. ©Kino4ua Молодий Морс (1 - 5, 9 Сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?