Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Беверлі Хіллз 90210

Рік:
Ор. назва:
BH90210
Країна:
США
Режисер:
Елізабет Аллен, Кабір Ахтар
Тривалість:
00:43:22
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm, NewStudio, Украинский
«BH90210 / Беверлі-Хіллз 90210» - зарубіжний багатосерійний проект, який створювався за мотивами знаменитого американського серіалу «Беверлі Хіллз 90210». Творці багатосерійного проекту стверджували, що в серіалі братимуть участь ті актори, які грали в оригінальній версії, що шалено тішить шанувальників серіалу. Дії драматичного проекту обертаються навколо дорослих героїв, які народилися і виросли на районі Беверлі Хіллз.

У дорослому житті головні герої мають трохи інші заняття і труднощі, проте це не заважає їм зустрічатися разом і проводити час як в старі добрі часи. Примітним фактом є те, що актори гратимуть самих себе. Режисери вирішили показати подальше життя улюблених акторів. У серіалі будуть порушуватися теми любові, зради, розставання і втрати дорогих людей. Так само герої серіалу покажуть на власному прикладі, що вік і зовнішній вигляд не показник. Насправді можна радіти життю в будь-якому віці. Що ж насправді пройшли центральні персонажі серіалу? ©Kino4ua Беверлі Хіллз 90210 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?