Kino4ua.com

Зоряний шлях

Рік:
Ор. назва:
Star Trek
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Дж. Дж. Абрамс
Тривалість:
02:07
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Фантастичний бойовик "Зоряний шлях" це те чого так давно не вистачало глядачам-шанувальникам фантастики. Відмінна графіка, цікавий сюжет і досконала гра акторів переносять нас у фантастичний світ неземних цивілізацій, які ведуть міжусобні війни.

Його батько був капітаном знищеного корабля, але перед смертю він встиг врятувати вісімсот життів, включаючи і його. Тепер його спадкоємець повинен домогтися більшого. Кожен пізнає страх якщо виявиться перед обличчям неминучості смерті, і кожен сам має право керувати своєю долею, питання лише в тому який вибрати шлях.

Фільм виглядає на одному диханні. Очікується що продовження буде цього кінофільму у вигляді другої частини вже скоро. Будемо сподіватися, що режисер Джей Джей Абрамс піднесе нам відмінне продовження з таким же цікавим сюжетом і з ще кращими спецефектами. ©Kino4ua Зоряний шлях 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?