Kino4ua.com
FullHD 1080p

Стартрек: За межами Всесвіту

Рік:
Ор. назва:
Star Trek Beyond
Країна:
США
Режисер:
Джастін Лін
Тривалість:
02:02
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фантастичного фільму «Зоряний шлях: За межами Всесвіту» розгортаються через півтора року після успішного завершення місії. У команди на чолі з Джеймсом Кірком, було достатньо часу, щоб перевести подих і відновитися. Блукаючи по безкрайньому всесвіту, їх корабель потрапляє під метеоритний дощ і отримує серйозні пошкодження. Однак це далеко не саме страшне, що зніми могло статися. Корабель зазнав атаки невідомого ворога, якого не вдається ідентифікувати. Екіпаж був змушений здійснити екстрену посадку на одній з віддалених планет. Саме в цьому забутому місці Джеймсу і його команді належить дати бій непізнаному ворогові, слабкі сторони якого тільки належить з'ясувати. ©Kino4ua Стартрек: За межами Всесвіту 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?