Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Пуаро (1 - 13 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Agatha Christie's Poirot
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Едвард Беннет, Ренні Рай, Ендрю Грів
Тривалість:
00:50:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Представляємо вашій увазі один з найкращих серіалів детективного жанру всіх часів і народів. "Пуаро" заснований на однойменному творі великої англійської письменниці Агати Крісті. Вона зуміла в своїх творах створити приголомшливого, харизматичного персонажа, образ якого втілений в даному серіалі. Картина приховує в собі безліч інтриг і таємниць, а кожне розслідування укутати пеленою загадок і недомовок. Головний герой, колишній поліцейський Еркюль Пуаро прибув до Лондона з Бельгії. Зараз він офіційно не працює, але заробляє собі на життя, розслідуючи найскладніші злочини, з якими звертаються до нього особливі клієнти. Головний герой працює, в першу чергу, на ім'я, тому що з кожним днем все більше і більше людей приходять до нього з проханням про допомогу. Головний герой не залишається самотнім. Йому допомагають його вірні товариші Артур Гастінгс і секретарка міс Лемон. Нерідко за допомогою до Пуаро звертається інспектор поліції Джеймс Джепп, який не може самостійно розібратися з тією чи іншою справою. Благо з Пуаро інспектор в відмінних відносинах. Саме в цьому серіалі зробив собі ім'я актор Девід Суше, який, в результаті, став символом детективних розслідувань минулого століття. Актор виконує свою роль з почуттям і емоціями. Суше відмінно висловлює ту витонченість головного героя і приголомшливий допитливий розум. Сам же Еркюль Пуаро виглядає трохи комічним, трохи ексцентричним, але таким рідним і коханим для кожного глядача. В Україні та Росії проект прийняли з теплом, так як у нас завжди любили творчість Агати Крісті і геніальні англійські детективи. Приємного вам перегляду, шановні глядачі. Представляємо вашій увазі всі сезони серіалу "Пуаро". ©Kino4ua Пуаро (1 - 13 сезон) 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Olena
    Olena
    26 березня 2023 16:48
    + -1 -

    доброго дня, чому майже всі фільми пропали плеєри з українською озвучкою??????

    1. Administration
      26 березня 2023 17:23
      + +1 -

      Український плеєр присутній, якщо ви його не бачите, то скористайтесь ВПН

  2. Віка
    Віка
    24 березня 2023 01:28
    + +2 -

    Добрий день. Пуаро з українським перекладом вже декілька днів не працює (відео не підвантажується взагалі). Видає помилку типу "manifest network error".

  3. Валентин
    Валентин
    28 листопада 2022 03:22
    + +2 -
    програвач з українським перекладом Пуаро - блискучий!!! Дякуємо 
  4. Оксана
    Оксана
    30 серпня 2022 19:59
    + +3 -
    Ще вчора був програвач з українським перекладом Пуаро, дуже гарна швидкість без тормозів, сьогодні вже один програвач з російською. Він ще повернеться чи вже не чекати?
    1. Kino4ua
      30 серпня 2022 20:01
      + +2 -
      Так, зараз повернемо. Вибачаємося. Це було зроблено помилково
  5. Nana Kaneko
    Nana Kaneko
    26 квітня 2022 10:30
    + +4 -
    Мій улюблений телесеріал!