Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Хлопці будуть в захваті

Рік:
Ор. назва:
The House Bunny
Країна:
США
Режисер:
Фред Вульф
Тривалість:
01:37:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Шеллі - фотомодель в журналі playboy. Завдяки своїм зовнішнім даним дівчині вдалося заробити собі ім'я і побудувати чудову кар'єру. Але її безтурботне життя в одну мить валиться, коли журнал вирішує відмовитися від неї. Як вважають боси playboy, Шеллі в свої 27 років вже занадто стара для цього бізнесу. До того ж її репутація була зіпсована неоднозначними чутками. Ось так відома модель опинилася на вулиці, без роботи і грошей. Відчайдушна дівчина влаштовується працювати в жіночий гуртожиток керуючої. Там її оточення складають суцільно інтелектуальні та освічені люди, що стає для Шеллі справжньою проблемою - дівчина звикла, що її оточують красуні, які не блищать розумом. Та й звичайний побут для моделі став каторгою, адже раніше вона жила в розкоші і знати не знала про прості повсякденні турботи. ©Kino4ua Хлопці будуть в захваті 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?