Kino4ua.com

Запах жінки

Рік:
Ор. назва:
Scent of a Woman
Країна:
США
Режисер:
Мартін Брест
Тривалість:
02:36
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Старшокласнику на ім'я Чарлі запропонували непогано підзаробити. На майбутніх вихідних йому необхідно постежити за сліпою людиною, виконуючи всі забаганки. Звісно, підліток погодився, так як постійно відчував брак фінансів і хапався за будь-яку можливість. Тим більше, проблем точно не виникне.
Після перших хвилин знайомства він зрозумів, робота виявиться вельми складною. Підполковник Френк Слейд осліп на службі, що негативним чином позначилося на ставленні до світу. Чоловік продемонстрував явне нехтування до тимчасової "няньці". А потім і зовсім здивував хлопця, заявивши про намір відправитися в Нью-Йорк, щоб відпочити на всю котушку.

Чарлі довелося поїхати разом з відставним військовим, який вирішив, що втрата зору не перешкода для отримання задоволення, тому слід смітити грошима наліво і направо. Він оселився в найдорожчому номері в готелі, замовив елітну випивку і збирається провести час в компанії молодих красунь.
Хлопчині доводиться змиритися з подібним поворотом подій, але він і гадки не мав, до яких наслідків може привести тісне спілкування з сліпим підполковником. Спільна подорож у велике місто назавжди переверне його життя. ©Kino4ua Запах жінки 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?