Kino4ua.com

Майбутній король

Рік:
Ор. назва:
The Kid Who Would Be King
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джо Корніш
Тривалість:
02:00:02
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Лицензионный
На планеті настав справжній апокаліпсис, щодня вмирають сотні тисяч абсолютно здорових дорослих і дітей. Вчені роблять все можливе, щоб з'ясувати причини мору, фундаментально вибудовуючи одну гіпотезу за одною, але не можуть прийти до єдиної думки.

Алекс і його друзі, які втратили всіх родичів, вирішили самостійно розібратися в тому, що відбувається. Підлітки проникають в закриті книгосховища, намагаючись знайти в книгах відповідь на питання, що мучить їх питання, і незабаром отримана інформація призводить хлопців до думки, що розгадка страшного і загадкового лиха, що спіткало людство, ховається в середньовіччі. Пошуки людини, яка серйозно займається дослідженнями тимчасових подорожей, продовжувалася досить довго, але юним героям вдалося його відшукати, після чого вони вирушили в минуле, щоб запобігти прийдешню катастрофу.

Правляча там зла відьма на ім'я Моргана хоче поневолити світ, але добрий чарівник Мерлін допоможе Алексу користуватися зброєю, створеною на таємничому острові всемогутнім богом Велунд. По дорозі до перемоги молодого воїна чекають неймовірні пригоди, небезпеки і бої з поплічниками чаклунки, але його меч володіє небаченої міццю, здатної знищити будь-яке зло. ©Kino4ua Майбутній король 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?