Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Згадати все

Рік:
Ор. назва:
Total Recall
Країна:
США
Режисер:
Пол Верховен
Тривалість:
01:53:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-TV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Дії фільму розгортаються в 21-му столітті. Людство зробило величезний прорив у вивченні космосу. Людям вдалося добратися до Марса і обжити його. Хоч умови життя на Марсі мало кого можуть влаштувати, кілька сотень тисяч чоловік вирішили там оселитися.
Даг - самий звичайний працівник на будівництві. Він довгий час працює на корпорацію і його все влаштовує. А гідна оплата цілком дозволяє забезпечити всім необхідним улюблену дружину. Але, на відміну від інших, у Дага є одна особливість - йому постійно сняться сни про Марс. У своїх снах Даг - крутий шпигун, який володіє умінням користуватися будь-якою зброєю і знанням всіх видів єдиноборств. Даг дуже довго думав над тим, до чого йому сняться ці сни.

Одного разу, Дагу потрапляє на очі реклама невеликої фірми, яка пропонує сумнівні послуги. Компанія пропонує всім охочим - віртуальний туризм. За допомогою спеціального обладнання клієнтам нав'язують хибні спогади про відпустку. Незабаром Даг вирішується на віртуальну відпустку. Вибравши собі стандартну програму відпустки, Даг приступив до впровадження в пам'ять помилкових спогадів. Але навряд чи він здогадувався, чим це для нього закінчиться. Після початку процедури життя Дага кардинально змінюється. Тепер він сам не знає, що реальність, а що вигадка. І щоб розібратися у всьому, що відбувається, йому необхідно дістатися до істини. А зробити це буде не так легко. Адже навіть його дружина зізнається йому в тому, що вона найманий вбивця, який повинен його нейтралізувати в разі небезпеки. Чи зможе Даг дістатися до істини? Чи вдасться йому, повернутися в реальне життя? Чи зможе він вижити, після своєї віртуальної відпустки? ©Kino4ua Згадати все 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?