Kino4ua.com
R

Вибивайло: Епічна сутичка

Рік:
Ор. назва:
Goon: Last of the Enforcers
Країна:
Канада
Режисер:
Джей Барушель
Тривалість:
01:41:03
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Колись у Дага не було нічого. Він був охоронцем в невеликому міському клубі - сумнівна робітка для хлопця його віку. Не було у нього і коханої дівчини, що пригнічувало Дага ще сильніше. Випадково опинившись на хокейному матчі і влаштувавши там бійку, він отримав шанс стати популярним: тренер команди запросив його грати в хокей. У минулій частині герой навчався кататися на ковзанах і доводив усім, що його кулаки можуть вирубати будь-якого спортсмена. Але на початку комедії «Вибивайло: Епічна сутичка» з'являється той, хто вирубує самого Дага. Після цього горе-хокеїст перестає бути популярним, позбавляється місця в команді і поваги друзів. Тепер вся слава дістається його переможцю - Андерсу Каїну. Однак Даг втратив не все, адже у нього залишилася красуня-дружина, яка до того ж чекає дитину. Це спонукає хлопця знайти більш стабільну роботу. Влаштувавшись на склад, він усвідомлює, що все ще хоче грати в хокей. І тоді потай від усіх герой повертається на стадіон, де вмовляє тренера навчити його бойовим прийомам. Хлопця чекають виснажливі тренування, але він готовий на все, щоб знову повернутися на лід, відправити Андерса в нокаут і довести, що він найсильніший хокеїст. ©Kino4ua Вибивайло: Епічна сутичка 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?