Kino4ua.com
HD 720p
PG

Могутні каченята

Рік:
Ор. назва:
The Mighty Ducks
Країна:
США
Режисер:
Стівен Герек
Тривалість:
01:43:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У дитячі роки Гордон Бомбей любив грати в хокей і весь час проводив на льоду. Він навіть грав у юнацькій команді, але закінчив свою кар'єру після того, як не зміг завдати вирішального удару по воротах супротивника, через що команда програла. Через багато років Гордон став успішним адвокатом, який виграє справи будь-якої складності, тому що у своїй роботі не соромиться вдаватися до брудних приймачів. Напругу від постійного стресу Гордон знімає за допомогою алкоголю. І в один із днів поліція ловить його у стані алкогольного сп'яніння, за що суд засуджує Гордона до багатогодинних громадських робіт. Покаранням стає тренерська діяльність у дитячій команді з хокею під назвою «Могутні каченята». Так Гордон отримує другий шанс потрапити до улюбленого виду спорту. Ось тільки він давно не виходив на лід, а його підопічні зовсім ледве стоять на ковзанах, промахуються і до ладу не вміють ганяти шайбу. З юних невдах Гордон має зробити професійних спортсменів, які стануть здатні перемагати. ©Kino4ua Могутні каченята 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?