Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Білий полон

Рік:
Ор. назва:
Eight Below
Країна:
США
Режисер:
Френк Маршалл
Тривалість:
02:00:07
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
В Антарктику відправляють пошукову експедицію, метою якої стає пошук метеорита, який приземлився в тутешніх околицях. До складу команди входять троє: Дежррі Шепард з його кращим другом, в супроводі професійного геолога. Але на пошуки відправляються не тільки люди, адже по засніжених просторах без собак ніяк не обійтися, ось вони і складають компанію команди в пошуках бажаного.
Фільм Білий полон 2005 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Спочатку все йде, як планувалося, але раптово професору-геологу не пощастило зламати ногу. Самому Джеррі вдається "заробити" обмороження і все це на тлі і без того непередбачуваною природи місцевого континенту. У зв'язку з такими значними проблемами, табір прибігає до термінової евакуації. Джеррі - шалено прив'язаний до своїх чотириногих друзів. Але, з огляду на що склалися несприятливі обставини, просто змушений їх покинути. У надії на сприятливі умови, він вирішує, що повернеться незабаром і забере улюблених псів. Але погода тільки погіршилася, і снігові бурани розбили надії про порятунок собак, які до того ж залишилися на прив'язі без шансів на порятунок.
З першими весняними днями, Джеррі знову відправляється в Антарктику, в надії відшукати улюблених собак. Можливо, йому вдасться їх врятувати. ©Kino4ua Білий полон 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?