Kino4ua.com

Правдива брехня

Рік:
Ор. назва:
True Lies
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Кемерон
Тривалість:
02:15:55
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На перший погляд, Гаррі - звичайний чоловік. Він зразковий сім'янин, який робить все, щоб його близькі були щасливі. Головний герой працює продавцем комп'ютерів і нічим не виділяється з сірої маси, однак, мало хто знає, що Гаррі - таємний урядовий агент, який виконує найскладніші завдання, пов'язані з усуненням злочинців. Гаррі знає кілька мов і вміє справлятися з будь-яким видом зброї. Жоден терорист не може піти від цього відважного чоловіка.
Фільм Правдива брехня 1994 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Головний герой приховує свою діяльність від люблячої його дружини, проте незабаром відбувається подія, яка дозволяє жінці дізнатися всю правду. Арабські терористи викрадають Гаррі разом з його дружиною. Саме в цей момент жінка розуміє, що 15 років прожила з людиною, якого зовсім не знає. Вона приходить в жах, але сподівається, що чоловік зможе вирвати її з лап вбивць. Терористи прекрасно знають, що Гаррі перебуває у них в руках і не зможе знайти вихід з цієї непростої ситуації, проте лиходії навіть не підозрюють, що поруч з цим чоловіком навіть Рембо здасться безневинним дитиною. Таємний агент зробить все можливе, щоб врятувати себе і своїх близьких, а також змусить злочинців понести заслужене покарання. ©Kino4ua Правдива брехня 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?