Kino4ua.com

Матриця: Революція

Рік:
Ор. назва:
The Matrix Revolutions
Країна:
США
Режисер:
Лана Вачовскі
Тривалість:
02:09:44
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Минула частина картини закінчилася для ключового персонажа досить-таки трагічно. Він пізнав справжню істину, виявилося він разом з соратниками по зброї, протягом тривалого відрізка часу йшов хибним шляхом. Колишні ідеали виявилися суцільним обманом. Це все нескінченно пригнічує лежачого в комі Нео, і він впадає в депресію. Зараз він перебуває в своєрідному чистилище, перебуваючи відразу між реальністю і віртуальним світом.
Фільм Матриця: Революція 2003 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Після численних спроб повернутись до тями, він змушений стикатися з безліччю труднощів і перешкод, що допомагають йому усвідомити, що багато хто з творіння програми живуть власним життям і від чого залежить їх існування, і як відповідно з ними боротися. У персонажа з'являється шанс розшукати Піфію, що встигла розповісти йому про слабкості підступного і жорстокого агента Сміта. По поверненню в реальний світ, він починає ретельно готуватися до прийдешнього протистояння, що дозволить змінити звичний порядок речей. Герой прекрасно розуміє, що ця сутичка цілком може виявитися для нього останньою, але відступати він не має наміру. І досі неясно, чи є у людства шанс на порятунок. ©Kino4ua Матриця: Революція 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?