Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Матриця: Воскресіння

Рік:
Ор. назва:
The Matrix Resurrections
Країна:
США
Режисер:
Лана Вачовскі
Тривалість:
02:27:57
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Обраний допоміг вселити надію у людей, які мріють звільнитися від гніту розумних машин. Нео зміг показати, що можна боротися і протистояти супротивнику, навіть тому хто перевершує людину за силою. Заради загального блага він пожертвував власним життям, усвідомивши, що йому потрібна взаємодія. Але передбачити майбутнє не дано було навіть обраному, а підказки Піфії були лише натяками. Тепер героям фільму «Матриця 4» доведеться зіткнутися з новою реальністю. Нео та Трініті знову починають боротьбу. Цього разу у них більш грандіозні плани, тому що їх спільна мета стала глобальнішою. Вони мають знайти шлях до справжнього звільнення, але чи вдасться їм це зробити? ©Kino4ua Матриця: Воскресіння 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?