Kino4ua.com
PG

Земля майбутнього: Світ за межами

Рік:
Ор. назва:
Tomorrowland
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Бред Берд
Тривалість:
02:10:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Дива часом дійсно відбуваються, назавжди змінюючи життя простих людей. Саме завдяки такому чуду звичайна старшокласниця дізналася якою стане Земля майбутнього, що вона отримала можливість завдяки начебто абсолютно випадковим, але насправді кимось ретельно спланованим, збігом строго визначеної низки подій.

Цю дівчинку звали Кейсі Ньютон. Трохи непосидюча, трохи примхлива, в цілому вона була звичайною дівчиною-підлітком, якій хочеться порушувати правила і проявляти себе зухвалими вчинками. Один з таких вчинків привів нашу героїню - ні, не відразу на Землю майбутнього, спочатку їй довелося відвідати поліцейську дільницю, де на дівчину склали протокол, а потім відпустили. Ось тільки в своїх речах, які їй повернули копи, вона знаходить щось, чого раніше у ній однозначно не було.

А потім Кейсі опиняється в зовсім іншому світі! Це явно Земля, але це інша Земля, зовсім не та, на якій наша героїня тільки що перебувала. І дівчина анітрохи не помилилася! Вона дійсно догодила в паралельний світ, який прийнято називати Землею майбутнього - і то, що вона тут бачить, перевершує будь-який фантастичний фільм, який юна Ньютон бачила у власному світі.

Зрозуміти таємницю цього предмета, що дозволяє стрибати в майбутнє, Кейсі може допомогти Френк - на рідкість похмура і сповнена цинізму особистість. Втім, Френк незаперечний геній в питаннях фізики, і тому Ньютон доведеться знайти до нього правильний підхід, щоб він допоміг їй навчитися керувати артефактом ... а заодно допоміг і собі самому вирішити одну стару, безнадійну здавалося б ситуацію. ©Kino4ua Земля майбутнього: Світ за межами 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?