Kino4ua.com

Краса по-американськи

Рік:
Ор. назва:
American Beauty
Країна:
США
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
02:02:44
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Головний герой картини - американець Лестер Бернем. Йому точно не позаздриш. Криза середнього віку застала чоловіка в самий невідповідний момент його не дуже ідеального життя.
Він в курсі любовних пригод своєї благовірної, а його дочка, в силу свого перехідного віку, намагається насолити батькам. Юнацький максималізм, меркантильне ставлення до життя призводять до того, що мати і особливо батька дівчина не ставить ні в що. Віддаючи перевагу компанії сусідського хлопця, який, як виявилося, містився в психіатричній клініці.
Самого героя, особиста криза штовхає на навмисні вчинки. Юна однокласниця його дочки, стає об'єктом сексуального потягу.

Пересічного чоловіка перипетії долі, можливо б, і зломили. Наш головний герой не такий. Лестер сприймає те, що відбувається як поштовх до нового, кращого майбутнього. Навіщо потрібна йому сім'я? Невдячна донька і дружина що зрадила. Остогидле місце і обридлі колеги. Від життя можна отримати багато, позбувшись зайвого баласту. Ось воно - справжнє щастя. Тільки куплена у знайомого трава зовсім не панацея. Персонажу фільму незабаром треба буде це зрозуміти. Залишаючи за спиною зайвий вантаж «непотрібних» людей потрібно розуміти, що необдумані вчинки завжди викликають наслідки. ©Kino4ua Краса по-американськи 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?